Zpět na blog
Novinky

Partnerem projektu se stal cloud hosting Heroku!

Skillmea
06.06.2013
1 minuta čtení
Partnerem projektu se stal cloud hosting Heroku!
Je nám velkým potěšením a ctí oznámit, že podporovatelem projektu Learn2Code se stala cloud hostingová služba  Heroku .
Jedním z hlavních problémů rozvoje Ruby on Rails je i fakt, že neexistuje mnoho hostingů, které by RoR podporovaly. Pokud ale chcete začít s vývojem aplikací v Ruby on Rails je zde řešení v podobě špičkového cloud hostingu Heroku . Samotné Heroku je poháněno Ruby on Rails a je vyvíjeno již od roku 2007. Byl to jeden z prvních cloud hostngů a funguje na něm již několik milionů aplikací.

Heroku poskytuje podporu kromě Ruby také pro Javu, Node.js, Scalu, Clojure a Python. Je možné využít velké množství doplňků, jejichž seznam lze nalézt na této adrese: https://addons.heroku.com/  Základní účet je na Heroku zdarma, podle náročnosti aplikace lze použít některý z dostupných tarifů. 

Heroku nám kromě hostingu poskytlo také super dárky, které budou jistě ještě více motivovat studenty při vývoji jejich aplikací. Těšíme se na novou spolupráci, věříme, že bude úspěšná a dlouhodobá :)
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by tě zajímat

Skillmea a naši partneri
Novinky
21.03.2013
Skillmea

Skillmea a naši partneri

Úspěšně jsme spustili první Learn2Code vzdělávací program, zaměřený na tvorbu webových aplikací. Kurz je postaven od základů, proto nejsou zapotřebí žádné předchozí znalosti z programování. Tímto bychom chtěli ještě jednou poděkovat našim partnerům, kteří nám pomohli projekt zrealizovat a podpořili nás různými formami. Velký dík patří hlavním partnerům, firmě Websupport , která je největším poskytovatelem Webhostingu na Slovensku a firmě KMPG Slovensko , která je známá poradenstvím v oblasti financí, transakcí a inovací. Dalšími partnery jsou portály z oblasti IT. Jako první zmíníme web, který spojuje slovenskou IT komunitu - Zítra.sk. Na portálu můžete psát články z oblastech programování, marketingu, designu a mnoho jiného. Podobný projekt je i robime.it, kromě odborného blogu na něm najdete i pracovní nabídky a poradí vám – informatikům, jak si udělat CVčko. Velmi známý je také portál ITnews.sk nebo magazín PC Revue a Infoware, kde se dozvíte nejnovější technologické vychytávky jako první. Ze sféry podnikání nás podpořili ZMPS - Sdružení mladých podnikatelů Slovenska a portál podnikejte.sk, na kterých najdete aktuální a užitečné informace pro začínající podnikatele. StartupCamp je akce, na které se setkávají nadšenci pro startupy, tedy foundeři, kodeři, designéři, investoři i byznys "mudrlanti". [Image] Partneři Learn2Code Dlouhodobě plánujeme spolupracovat také s největším studentským portálem zones.sk, na kterém je mnoho užitečných informací především pro studenty. Portál Prestredoskolakov.sk je tým středoškoláků z Bilingválního gymnázia CSLewise v Bratislavě s různými zájmy, které sahají od IT přes sport, akademickou debatu, ekonomii, dobrovolnictví až po umění. Student24 je portál poskytující nejnovější informace pro studenty o akcích, sportu, životním stylu a podobně. RMS zastřešuje zajímavosti pro mladé, granty, rady, nabídky pro mladé, kde si mohou prohlédnout akce a podobně. Studentský informační portál Gymnázia Alberta Einsteina zveřejnil informace o našem stipendijním programu. Z dalších partnerů zmíníme rozbehnisa.sk, Pricemaniu, Macweb.sk a Pcforum. Děkujeme i Martinu Horváthovi za pomoc při tvorbě marketingové strategie a Ivanu Kosmonovi , který nám vytvořil video-teaser, Janu Suchalovi , našim mentorům a všem, kteří nás podpořili. Ještě jednou díky všem za podporu (doufáme, že jsme na nikoho nezapomněli), přejeme si, abychom společně spolupracovali i na dalších kurzech, které v budoucnosti plánujeme.
Největší studentský portál Zones.sk podpořil Skillmea
Novinky
25.02.2013
Skillmea

Největší studentský portál Zones.sk podpořil Skillmea

S velkým potěšením oznamujeme, že Zones.sk, největší studentský portál na slovenském internetu podpořil náš projekt Learn2Code. Portál Zones.sk vznikl začátkem roku 2008 a od tohoto období si postupně získával stabilní místo mezi velkým počtem studentů a momentálně je největším studentským portálem na Slovensku. Toto postavení zakladatelů a lidí za portálem neustále pohání vpřed a motivuje vylepšovat stávající služby a přinášet nové. Portál se orientuje na služby a informace věnované speciálně pro studenty a to všech věkových kategorií a na různých školách. Zones.sk totiž provozuje i nejnavštěvovanější maturitní server Zmaturuj.sk, deviatacky web Monitor9.sk a stejně tak i vysokoškolský web HladnyStudent.sk, pokryty jsou tak všechny úrovně škol. Na závěr jedno velmi zajímavé číslo, za 5 let se podařilo zakladatelům Zones.sk vybudovat web s měsíční návštěvností více než 400 tisíc reálných uživatelů. Děkujeme a velmi se těšíme na vzájemnou spolupráci.
Partnerem projektu se stal největší hosting na Slovensku
Novinky
14.02.2013
Marián Kristeľ

Partnerem projektu se stal největší hosting na Slovensku

S radostí oznamujeme, že Websupport se stal oficiálním partnerem a podporovatelem projektu Learn2Code.[Image] WebSupport se od svého vzniku v roce 2002 vypracoval na jedničku na trhu a momentálně je to největší webhosting s portfoliem více než 63 tisíc domén. Kromě hostingových produktů nabízí skvělé bonusy, velmi ochotný a přátelský helpdesk a podporu.   Aby toho nebylo málo, kromě této skvělé zprávy máme další. Websupport věnoval do naší workshopové části programu super ceny, konkrétně Customhosting Standard pre 3. nejlepší projekt, Customhosting Premium pro projekt na druhém místě a vítězi a nejlepšímu projektu bude věnován Unlimitedhosting. Doufáme, že ceny vás správně namotivují a vytvoříte skvělé aplikace. Těšíme se na novou spolupráci a pevně věříme, že bude úspěšná a dlouhodobá :)

Nezmeškej info o nových kurzech a speciálních nabídkách