Zpět na blog
Novinky

Získej stáž po absolvování našeho kurzu

Skillmea
03.10.2014
1 minuta čtení
Získej stáž po absolvování našeho kurzu
Chceš pracovat na zajímavých webových projektech, které mají minimálně celoslovenský potenciál? Pro úspěšné absolventy našeho kurzu Web Designer v Košicích jsme připravili nabídku 1-měsíční stáže a možnost pracovat na webech, které má ve svém portfoliu lektor kurzu Matúš Marcin.

Nepůjde o žádné uměle vytvořené úkoly, ale o reálnou práci přímo s Matoušem, který tě bude coachovat a získáš tak skvělou příležitost, jak vedle něj profesionálně vyrůst. Po skončení stáže budeš moci pokračovat v práci na těchto projektech, nebo minimálně získáš super referenci do svého životopisu.

Z potenciálních projektů, na kterých můžeš během stáže pracovat, můžeme zmínit například velký slovenský portál Akciomat , redesign eshopu Behnaboso.sk  a ještě 1 další startup projekt. Všechno jsou to reálně zaběhnuté nebo aspirující projekty.

Místo práce bychom domluvili po ukončení kurzu, můžeš však sedět v kanceláři přímo s Matoušem, v coworkingu Eastcubator, nebo dělat z domova. Pokud máš full-time zaměstnání, vymyslíme způsob, jak se časově sladit, abys všechno stíhal(a).

Zaujalo tě to? Přihlas se na kurz , odmakej si ho po dobu 3 měsíců a začni svou novou kariéru.
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by tě zajímat

Ruby on Rails developer WANTED!
Novinky
17.09.2014
Skillmea

Ruby on Rails developer WANTED!

Ahojte, opět rozšiřujeme náš tým a hledáme na dlouhodobou spolupráci chytrého Ruby on Rails developera. V rámci projektu Learn2Code jsme dříve spustili sérii profesionálních workshopů, které budeme nabízet na samostatném projektu lektorino.sk. Lektorino je vzdělávací platforma pro prezenční a online kurzy. Celá aplikace je postavena na Ruby on Rails. Co ti nabízíme: • práci na zajímavém mezinárodním projektu • mnoho nových kontaktů • možnost podílet se na výsledcích projektu • neomezený přístup ke vzdělávání Co požadujeme: • praktická zkušenost s Railsami, alespoň 1 reálný projekt • schopnost rychle se učit nové věci • preciznost, dodržování termínů • proaktivita, vlastní návrhy na zlepšení Pokud tě nabídka zaujala, pošli nám tvé portfolio na info@https://skillmea.sk, rádi s tebou budeme spolupracovat. Tým Learn2Code
Partnerem projektu se stal cloud hosting Heroku!
Novinky
06.06.2013
Skillmea

Partnerem projektu se stal cloud hosting Heroku!

Je nám velkým potěšením a ctí oznámit, že podporovatelem projektu Learn2Code se stala cloud hostingová služba  Heroku .[Image]Jedním z hlavních problémů rozvoje Ruby on Rails je i fakt, že neexistuje mnoho hostingů, které by RoR podporovaly. Pokud ale chcete začít s vývojem aplikací v Ruby on Rails je zde řešení v podobě špičkového cloud hostingu Heroku . Samotné Heroku je poháněno Ruby on Rails a je vyvíjeno již od roku 2007. Byl to jeden z prvních cloud hostngů a funguje na něm již několik milionů aplikací. Heroku poskytuje podporu kromě Ruby také pro Javu, Node.js, Scalu, Clojure a Python. Je možné využít velké množství doplňků, jejichž seznam lze nalézt na této adrese: https://addons.heroku.com/  Základní účet je na Heroku zdarma, podle náročnosti aplikace lze použít některý z dostupných tarifů.  Heroku nám kromě hostingu poskytlo také super dárky, které budou jistě ještě více motivovat studenty při vývoji jejich aplikací. Těšíme se na novou spolupráci, věříme, že bude úspěšná a dlouhodobá :)
Skillmea a naši partneri
Novinky
21.03.2013
Skillmea

Skillmea a naši partneri

Úspěšně jsme spustili první Learn2Code vzdělávací program, zaměřený na tvorbu webových aplikací. Kurz je postaven od základů, proto nejsou zapotřebí žádné předchozí znalosti z programování. Tímto bychom chtěli ještě jednou poděkovat našim partnerům, kteří nám pomohli projekt zrealizovat a podpořili nás různými formami. Velký dík patří hlavním partnerům, firmě Websupport , která je největším poskytovatelem Webhostingu na Slovensku a firmě KMPG Slovensko , která je známá poradenstvím v oblasti financí, transakcí a inovací. Dalšími partnery jsou portály z oblasti IT. Jako první zmíníme web, který spojuje slovenskou IT komunitu - Zítra.sk. Na portálu můžete psát články z oblastech programování, marketingu, designu a mnoho jiného. Podobný projekt je i robime.it, kromě odborného blogu na něm najdete i pracovní nabídky a poradí vám – informatikům, jak si udělat CVčko. Velmi známý je také portál ITnews.sk nebo magazín PC Revue a Infoware, kde se dozvíte nejnovější technologické vychytávky jako první. Ze sféry podnikání nás podpořili ZMPS - Sdružení mladých podnikatelů Slovenska a portál podnikejte.sk, na kterých najdete aktuální a užitečné informace pro začínající podnikatele. StartupCamp je akce, na které se setkávají nadšenci pro startupy, tedy foundeři, kodeři, designéři, investoři i byznys "mudrlanti". [Image] Partneři Learn2Code Dlouhodobě plánujeme spolupracovat také s největším studentským portálem zones.sk, na kterém je mnoho užitečných informací především pro studenty. Portál Prestredoskolakov.sk je tým středoškoláků z Bilingválního gymnázia CSLewise v Bratislavě s různými zájmy, které sahají od IT přes sport, akademickou debatu, ekonomii, dobrovolnictví až po umění. Student24 je portál poskytující nejnovější informace pro studenty o akcích, sportu, životním stylu a podobně. RMS zastřešuje zajímavosti pro mladé, granty, rady, nabídky pro mladé, kde si mohou prohlédnout akce a podobně. Studentský informační portál Gymnázia Alberta Einsteina zveřejnil informace o našem stipendijním programu. Z dalších partnerů zmíníme rozbehnisa.sk, Pricemaniu, Macweb.sk a Pcforum. Děkujeme i Martinu Horváthovi za pomoc při tvorbě marketingové strategie a Ivanu Kosmonovi , který nám vytvořil video-teaser, Janu Suchalovi , našim mentorům a všem, kteří nás podpořili. Ještě jednou díky všem za podporu (doufáme, že jsme na nikoho nezapomněli), přejeme si, abychom společně spolupracovali i na dalších kurzech, které v budoucnosti plánujeme.

Nezmeškej info o nových kurzech a speciálních nabídkách