Zpět na blog
Události

Jak bylo na Profesia days

Skillmea
03.03.2013
2 minuty čtení
Jak bylo na Profesia days
I letos se uskutečnil veletrh práce Profesia Days, který se konal 20.-21.02.2013 na výstavišti Incheba Expo v Bratislavě a poprvé se ho zúčastnil i tým Learn2Code. Profesia days je největší veletrh práce, letos se ho zúčastnilo více než 90 firem, které dohromady obsazovaly více než 3 400 pracovních míst. Letošní ročník veletrhu navštívilo přibližně 17 000 zájemců o práci, z toho velkou část tvořili studenti. Na návštěvníky čekal kromě pracovních nabídek také bohatý program nejen na hlavním pódiu, ale byly to i četné odborné semináře, konzultace, testování počítačových a jazykových znalostí a další aktivity.

Hlavním partnerem Profesia days byla personální agentura McRoy Slovakia, Vaši znalost angličtiny jste měli možnost otestovat s the Bridge, IT Learning mimo jiné nabízel bezplatné ukázkové počítačové kurzy a The Spot mluvil o možnostech zahájení vlastního podnikání. Samozřejmě byly zastoupeny i mnohé další firmy, které měly zajímavé prezentace a přednášky na různá témata týkající se nejen kariéry či zaměstnání.


Learn2Code na veletrhu propagoval svůj kurz tvorby internetových projektů, rozdával informační letáky a získával zpětnou vazbu. Do soutěže na Profesia days jsme věnovali účast na kurzu a druhý den výstavy to byla navíc i prezentace na téma: „Vytvoř vlastní internetový projekt za 3 měsíce“. Rado Bednář vyprávěl o start-upech a zmínil několik inspirativních příkladů i ze Slovenska a tak ukázal účastníkům, jak je důležité se neustále učit něco nového nebo zlepšovat základy, které člověk má. V závěru blíže představil projekt Learn2Code, co nabízí a co se účastník naučí. Lidí prezentace zaujala, což se ukázalo na mnoha otázkách z obecenstva.

Děkujeme portálu Profesia.sk, že nám umožnil účastnit se jejich veletrhu, budeme se těšit na další spolupráci. Umožnilo nám to zjistit feedback na projekt, co lidé potřebují a chtějí a také se nám podařilo navázat kontakty s některými potenciálními partnery.

Vidíme se za rok;)
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by tě zajímat

Nezmeškej info o nových kurzech a speciálních nabídkách